Termenii și condițiile de mai jos stabilesc și reglementează utilizarea site-ului  www.trufe.ro.  Vă rugăm sa citiți cu atenție conținutul acestei secțiuni. Prin termenii “utilizator”, “vizitator” și “dumneavoastră”  înțelegem  toate persoanele fizice și/sau juridice care acceseaza site-ul www.trufe.ro, indiferent de motiv.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Pentru a putea face cumpărături de pe  www.trufe.ro nu este obligatorie crearea unui cont de membru.
Totuși, se recomandă  înregistrarea deoarece:

 • prin crearea unui cont în magazinul online www.trufe.ro veți putea să inițiați/ finalizați comenzile rapid, memora adresa de facturare/ livrare, vizualiza și urmări comenzile dumneavoastră;
 • clienții înregistrați beneficiază de oportunități, chiar dacă cumpără doar ocazional, având acces la promoțiile pe care le desfășurăm;
 • sunteți informat cu prioritate despre produsele noi și promoțiile în curs.

Nu se vor onora comenzile plasate, în cazul datelor  incomplete, incorecte, sau in situații de indisponibilitate în stoc.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că datele furnizate sunt corecte și pot fi folosite pentru livrarea comenzii. Totodată clientul va fi de acord ca reprezentații magazinului online www.trufe.ro să-l contacteze telefonic, prin e-mail sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicare agreat de magazinul nostru online, în orice situație în care va fi necesar.

Totodată, www.trufe.ro poate anula unilateral o comandă plasată de client, ori de câte ori consideră că există motive obiective în acest sens.

Comanda plasată de către un client mai poate fi anulată unilateral în următoarele situații:

 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de magazinul online ( Europayment Services S.R.L. );
 • adresa de livrare a fost furnizată greșit de către client pentru 2 comenzi consecutive;
 • utilizarea conținutului și a informațiilor postate pe site și care sunt proprietatea exclusivă a magazinului online www.trufe.ro, în alte scopuri decât cele de uz personal.

În cazul în care comanda a fost înregistrată și plătită pentru un produs indisponibil, www.trufe.ro va returna suma plătită pentru acel produs în termen de 48  ore din momentul în care magazinul online a luat la cunoștință acest fapt.

Clientul este îndreptățit să anuleze o comandă în termen de maxim 24 (douăzeci si patru) de ore din momentul plasării, fără să invoce un motiv, cu condiția de a anunța în scris intenția sa reprezentanților trufe.ro la adresa de e-mail info@trufe.ro

Produsele comandate pot fi schimbate în termen de maxim 30 (treizeci ) de zile de la data la care au fost recepționate de către client, în limita stocului disponibil, excepție făcand produsele alimentare.
Produsul care se dorește a fi schimbat trebuie returnat în aceeași stare în care a fost recepționat (ambalaj original nedeteriorat, nu a fost deschis, etichete intacte și documentația aferentă complete) la următoarea adresă: loc. Lugașu de Jos 411, jud. Bihor, excepție făcând produsele alimentare.

Singurul cost suportat de client va fi cel de transport prin intermediul firmei de curierat rapid (ex. Fan Curier) sau prin Poșta Română.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de maxim 10 (zece) zile de la data la care au fost recepționate ,excepție făcând produsele alimentare, clientul fiind obligat să returneze produsele în aceeași stare în care au fost recepționate (nu a fost deschis, ambalaj original nedeteriorat, etichete intacte și documentația aferentă complete) la: loc. Lugașu de Jos, 411, jud Bihor, 417315.
Produsele alimentare nu pot fi returnate, conform legii.

Ordonanța Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11:
(1) returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, reședința sau la locul de muncă al consumatorului.

Livrarea produselor comandate se efectuează în termen de maxim 3-15 zile lucrătoare din momentul în care a fost plasată comanda, transportul fiind asigurat prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Astfel, livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare peste 600 lei!
Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 600 lei (TVA inclus) se va aplica un cost de transport de la 25 lei. Pentru livrările în localitățile aflate în afara rețelei Fan Courier, taxele suplimentare vor fi suportate de beneficiar. Costul total al transportului va fi comunicat, iar comanda livrata după acceptarea acesteia.

În momentul în care comanda este expediată veți primi o notificare automată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Expedierea unui colet nu depinde doar de noi, prin urmare nu putem promite că acesta va ajunge într-o anumită zi.

Recomandăm completarea de către client la adresa de livrare a adresei la care se află în mod uzual în timpul orelor lucrătoare (ex. adresa de la locul de muncă, etc).

Reprezentantul firmei de curierat “ Fan Courier “ vă va contacta înainte de livrarea produselor comandate și veți putea confirma sau modifica adresa de livrare (obligatoriu același oraș).

Nu se pot onora comenzile telefonice!

INDICAȚII DESPRE PRODUSE ȘI PREȚURI

Produsele comercializate de magazinul online www.trufe.ro sunt achiziționate de la distribuitori autorizați. Fotografiile produselor oferite spre comercializare pot să nu corespundă exact cu realitatea, însă vor releva cât mai mult posibil imaginea reală a produsului.

Este important de știut că magazinul online www.trufe.ro nu comercializează produse second-hand! Comercializăm exclusiv mărfuri noi, cu garanția aferentă fiecărui produs, garanție oferită de către colaboratorii noștri. De asemenea, furnizorii noștri, operează in conformitate cu normele igienico-sanitare si regulile HACCP, în vigoare.

Prețurile produselor pot fi modificate, și din acest motiv recomandăm să verificați prețul final de vânzare înainte de a comanda.

Prețul afișat în dreptul fiecărui produs include TVA!  Produsele care se află în promoție, vor fi facturate la preț normal, după care se va aplica pe factură discount-ul corespunzător promoției.
De asemenea, valabilitatea reducerilor de preț este limitata de stocurile noastre sau ale furnizorilor noștri. În oricare dintre aceste cazuri, vă vom informa prin e-mail sau telefonic.

Fiecare produs beneficiază de garanție în conformitate cu prevederile legilor 449/2003.  TRUFE.RO va expedia către client doar produsele care se încadrează în termenele de valabilitate și garanție, înscrise pe ambalaj.

În conformitate cu art. 11 din legea 449/2003 clientul poate solicita în cazul lipsei conformității/garanției returnarea produsului, înlocuirea sau restituirea contravalorii acestuia.

METODE DE PLATĂ

În formularul de comandă clientul are posibilitatea să aleagă una din cele 3 ( trei ) variante moderne de plată:

 • numerar la livrare (plătiți produsele la livrarea prin agenții companiei de curierat “Fan Courier”)
 • prin transfer bancar – după ce comanda dumneavoastră a fost recepționată vă vom trimite numărul de cont, numărul comenzii și detaliile necesare printr-un e-mail. Plata o veți efectua în avans în contul nostru bancar, deschis la BCR. O confirmare de plată va fi transmisă împreuna cu data aproximativă la care transportul va ajunge la dumneavoastră. Este important să indicați numărul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră.

RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru a putea returna un produs este necesar să comunicați intenția dumneavostră reprezentanților magazinului, la adresa de e-mail info@trufe.ro.
Produsele achiziționate de la magazinul online www.trufe.ro pot fi returnate de către clienții nostri în termen de 14 (paisprezece) zile de la data intrări în posesia comenzii, fără ca aceștia să precizeze un motiv și fără ca aceștia să plătească penalități, excepție făcând produsele alimentare.

Rambursarea valorii unei comenzi se face în termen de maxim 30 (treizeci) zile de la data efectuării returului doar dacă următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

 • produsele trebuie să fie în ambalajul original însoțite de toate documentele originale aferente;
 • produsele nu trebuie să fi fost desfacute, desigilate, fără ambalaj sau cu ambalaj deteriorat;
 • eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neutilizate;

În cazul nerespectării tuturor condițiilor enumerate mai sus, www.trufe.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor dumneavoastră, iar taxele de transport pentru reexpedierea coletului vor fi suportate exclusiv de client.

După recepționarea coletului trimis de dumneavoastră, reprezentanții trufe.ro vor verifica dacă toate condițiile enumerate mai sus au fost îndeplinite. Imediat după verificare veți primi un e-mail prin care se va confirma că produsele returnate au fost acceptate.

În cazul în care clientul achiziționează mai multe produse pe care ulterior din motive obiective dorește să le returneze, are obligația ca produsele pregătite pentru returnare să le expedieze în atenția www.trufe.ro într-un singur colet!

Produsul/le returnate trebuie expediate prin firma de curierat rapid sau Poșta Română. la adresa Loc. Lugașu de Jos nr. 411, jud. Bihor.

Taxele de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de către client!

SCHIMBAREA PRODUSELOR

Pentru a putea schimba un produs este necesar să comunicați intenția dumneavoastră reprezentanților magazinului online, la adresa de e-mail info@trufe.ro.

Produsele achiziționate de la magazinul online www. trufe.ro pot fi schimbate de către clienții nostri în termen de 30 ( treizeci ) zile de la data intrării în posesia comenzii, fără ca aceștia să precizeze un motiv și fără să plătească penalități, excepție făcând produsele alimentare.

Schimbarea unuia sau a mai multor produse se va face doar dacă următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

 • produsele trebuie să fie în ambalajul original însoțite de toate documentele originale aferente;
 • produsele nu trebuie să fi fost desfăcute, desigilate, fără ambalaj sau cu ambalaj deteriorat;
 • eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neutilizate;

În cazul nerespectării tuturor condițiilor enumerate mai sus, magazinul online www.trufe.ro își rezervă dreptul de a refuza schimbarea produselor dumneavoastră, iar taxele de transport pentru reexpedierea coletului vor fi suportate exclusiv de către dumneavoastră.

În cazul în care clientul achiziționează mai multe produse pe care ulterior, din motive obiective, dorește a fi schimbate are obligația ca produsele să fie expediate în atenția www.trufe.ro într-un singur colet!

Produsul/le care se doresc a fi schimbate trebuie expediate prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin Poșta Română la adresa loc. Lugașu de Jos, nr. 411, Jud. Bihor.

După recepționarea coletului trimis de dumneavoastră, reprezentanții magazinului online trufe.ro vor verifica dacă toate condițiile enumerate în mesajul de mai sus au fost îndeplinite. Imediat după verificare veți primi un e-mail prin care se va confirma că produsele au fost acceptate și vor fi înlocuite cu alte produse aflate în stoc în acel moment. în cazul în care produsul dorit de către client nu se mai află în stoc, www.trufe.ro va comunica clientului în scris pe e-mail sau telefonic acest lucru, clientul urmând să decidă produsele cu care se va înlocui acesta.

Taxele de transport pentru schimbarea produselor vor fi suportate exclusiv de către client!

MODIFICĂRI ȘI ACTUALIZĂRI TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și Condițiile pot fi modificate oricând de către magazinul online www.trufe.ro, fără a invoca un motiv, anunța în scris, telefonic sau prin  orice alt mijloc de comunicare disponibil utilizatorii site-ului.

Termenii și Condițiile pot  fi puse în acord cu legislația și regulamentele care pot fi modificate la un moment dat de către autoritățile statului.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site este proprietatea exclusivă a S.C. Aroma Trufelor S.R.L. și este protejat de legislația română.

Utilizarea și folosirea site-ului și a conținutului său de către orice persoană fizică sau juridică, pentru alt scop decât cel personal sau orice alt fel de scop, fără acordul S.C. Aroma Trufelor S.R.L., este strict interzisă.

De asemenea S.C. Aroma Trufelor S.R.L. nu este răspunzătoare de interpretarea eronată a informațiilor și a imaginilor postate pe site-ul www.trufe.ro.

Eventualele conflicte între S.C. Aroma Trufelor  S.R.L. și utilizator pot fi rezolvate pe cale amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă/ aplicabilă, conflictul va fi soluționat în instanță pe teritoriul României, în conformitate cu legile în vigoare.

NEWSLETTER ȘI ALERTE

În momentul în care utilizatorul site-ului își creează un cont/se înregistrează, consimte că a citit și că este de accord cu termenii și condițiile magazinului nostru.

Clientul are opțiunea să bifeze dacă dorește sau nu să primească newsletter-e din partea magazinului online www.trufe.ro.

Dezactivarea “ Newsletter-elor ” este disponibilă după autentificarea în secțiunea “Contul meu”. Aici poți modifica opțiunile tale pentru newsletter-ele și alertele pe care vrei să le primești pe e-mail. Magazinul online www.trufe.ro își rezervă dreptul de a selecționa persoanele cărora le va trimite newsletter-e!

PROGRAM DE FUNCȚIONARE ȘI RELAȚII CU CLIENȚII

Programul de funcționare al magazinului online www.trufe.ro este luni – vineri între orele 8 – 17 și sâmbătă 9 – 13.

FEEDBACK

În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătură cu produsele comercializate pe site sau în legătură cu conținutul paginilor (text, poze, etc) vă rugăm să ne lăsați un comentariu pe adresa de e-mail info@trufe.ro, în intervalul orar 09.30 –18.00 de luni până sâmbătă.

Orice alte comentarii, întrebări, idei, sugestii, comunicări privind funcționalitatea site-ului și îmbunătățirea conținutului paginilor expuse pe site, devin proprietatea exclusivă   S.C. Aroma Trufelor S.R.L.

DISPOZIȚII FINALE

Magazinul online www.trufe.ro își rezervă dreptul de a modifica orice conținut al acestor Termeni și Condiții, de asemenea poate efectua orice altă modificare asupra structurii paginilor postate pe site, fără o notificare în prealabil către utilizator sau membru.

În eventualitatea în care apar pe site anumite erori de natură tehnică trufe.ro nu va putea fi făcută responsabilă.

De asemenea www.trufe.ro își rezerva dreptul de a posta pe site-ul propriu materiale publicitare de orice natură, cu obligația respectării legislației în vigoare.

Prin folosirea site-ului www.trufe.ro clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin utilizarea acestuia. Clientul răspunde pentru orice daune materiale, electronice, sau de orice altă natură produse site-ului, colaboratorilor noștri sau a altor terțe persoane cu care www.trufe.ro are contract.