Am acceptat sa raspundem provocarilor lansate de consumatori si sa propunem o gama diversificata de produse cu trufe,atat proaspete cat si sub forma de ingrediente.

Desprinse parca dintr o alta lume,aromele fascinante ale acestor delicatese vor da un plus de gust meselor dumneavoastra oferind o atmosfera speciala, asemeni unui festin regesc.

Trufele sau cum ne place noua sa le spunem “diamantele negre” sunt cele mai deosebite, cele mai rafnite si cele mai scumpe delicatese naturale. Acestea sunt ciuperci subterane cu valoare nutritiva mai mare decat a oricarei alte plante sau ciuperci. Abunda de proteine si saruri minerale precum si de acizi organici,grasimi si hidrati de carbon.

Stim ca oricine a gustat odata din aceste delicatese isi va aminti mereu aroma deosebita a acestora. De aceea, noi cei de la trufe.ro va invitam sa incercati si sa va bucurati de produsele din gama noastra unde ve ti gasi de la trufe proaspete la condimente, uleiuri, sosuri, creme, etc.

Deasemenea, va propunem si cateva retete pe care sa le incercati cu ajutorul produselor pe care vi le oferim.

Speram ca am reusit sa va captam atentia si sa va facem curiosi cu vedere la aceste ” minunatii ale pamantului” pe care va recomandam cu incredere sa le incercati