Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.trufe.ro începe de la 17 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 600 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noștri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiți produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENȚIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, Vinerea după ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din pacate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la dvs. va avea loc marți. De fiecare dată veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice și nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe și comisioane ascunse! În momentul recepționării produselor plătiți exact cât v-a fost confirmat la telefon.